أجمل طريقة لعمل السمك الصيادية

0 comments


المقادير:

1– بصلة
2– أرز
3– طماطم
4– ملح وفلفل وكمون
5– كزبرة
6– بقدونس
7– سمك

الطريقة:

يتم تتبيل السمك بالملح والفلفل الأسود والبهارات.
 ثم قلّيه فى الزيت، ثم يتم تحمير الأرز فى ملعقة سمن على النار ثم أضيفى الطماطم المعصورة إليه وزودى شوية مية... بس ماتكتريش.
أضيفى الكمون والملح والبهارات "لحد ما لون الرز يبقى محمِر شوية.
أضيفى الكزبرة والبقدونس لطبق الأرز، ثم ضعى السمك على سطح الطبق، ويصبح جاهزا للتقديم.

نصيحة الست غالية: إبقى شققى السمك بالسكينة قبل ما تحطيه على الأرز هيفرق معاكى فى الطعم


: شـاركــي الـمــوضـــوع
 
سياسة الخصوصية
Copyright © 2012. مطبخ | الست غالية - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Developed by Maher
Proudly powered by Blogger